Clixsense - zarada za početnike

Clixsense Logo - Advertising that pays
Program koji vam omogućava zaradu:

1. Otvaranjem web-stranica koje vam oni pošalju (isključivo one koje su prošle sigurnosnu provjeru). Stranice držite otvorene 30 sekundi jer će vam isključivo tada sjesti isplata na račun. Da ne morate mjeriti vrijeme svaki put kad otvorite stranicu, na vrhu stranice pojavit će se program koji će odbrojavati tih 30 sekundi.

2. Dovođenjem novih članova.

3. Reklamiranjem vlastite stranice ili bloga - zaradu koju ste ostvarili možete zamijeniti za vašu promociju. Popunite formular na njihovoj stranici (unesite URL vaše stranice ili bloga i iznos koji ste spremni platiti po reklami). Savjetujem vam da u kućicu za iznos upišete 0.01$ (većina oglašivača tako radi) jer što je manji iznos za isplatu, veća je količina posjetitelja kojima će na uvid biti ponuđena vaša web-stranica ili blog.
NPR.: Ako ste klikajući na stranice, koje vam je dostavio "Clixsense", zaradili 3$ - zamijenite taj novac za reklamiranje jer time udvostručujete šanse da se netko registrira preko vas. 3$ razdijelite u isplatu od 0.01$ po kliku na vašu stranicu i tako se reklamirajte kod čak 300 potencijalnih sljedbenika (referrala). Među tih 300-tinjak posjetitelja, zasigurno će se deseci njih registrirati preko vas i donijeti vam dodatnu zaradu (pogledaj točku 2!).

Registrirajte se na Clixsense i počnite zarađivati još danas!

Sretno!

Nema komentara :

Objavi komentar