MARKETAGENT.C0M – Ispitivanje tržišta i mnijenja na Internetu

Marketagent je austrijska tvrtka koja provodi ankete putem Interneta nad zemljama EU (Austrija, Češka, Francuska, Hrvatska, Italija, Mađarska, Njemačka, Slovačka, Slovenija i Švicarska).
Registracija je jednostavna i besplatna, a zaštita podataka je zagarantirana.
Naravno, registracijom i ispunjavanjem anketa ostvarujete bodove koje možete zamijeniti za novac. Odnos bodova i novca je 100 bodova = 1€.
Već samom registracijom dobivate 150 bodova, što znači 1,50€.
Ispunjavanjem anketa možete dobiti 20-250 bodova.
Dodatne bodove dobivate dovođenjem novih sudionika u anketama – pozivanjem preko maila ili njihovom registracijom preko vašeg bannera. Za svakog sudionika koji se registrira preko Vas dobivate 100 bodova, uz uvjet da taj sudionik ispuni barem jednu anketu.
I posljednja mogućnost zarade je da jednom godišnje aktualizirate Vaše osobne podatke za što ćete biti nagrađeni s 50 dodatnih bodova (o tome ćete biti obaviješteni mailom nakon godinu dana).
Isplatu možete zatražiti nakon što skupite minimalno 200 bodova i to na Skrill, PayPal, Points24, Paysafecard, Bwin, zamijeniti za proizvode ili usluge ili donirati u humanitarne svrhe Marketagentovim partnerima, čiji se popis nalazi na njihovoj službenoj stranici.
I na kraju, imate mogućnost odjave i brisanja Vaših podataka u slučaju da niste zadovoljni radom Marketagenta.

Registrirati se možete klikom na ovaj banner:

4 komentara :

  1. REGISTROVAO SAM SE NA MARKETAGENT ALI NISM DOBILO NA MEIL POTVRDU- VEZU NAKON REGISTRACIJE, SLEDIO SAM UPUTSTVA DAO TAČNE INFORMACIJE REGISTROVALI SMO SE USPEŠNO, AL NE MOŽEMO DA PRISTUPIMO SAJTU KAO ČLANOVI JER NISMO DOBILI MEJL.
    MOŽE POMOĆ?

    OdgovoriIzbriši
  2. Pozdrav.

    Potvrda o registraciji Vam je poslana, ali je možda završila u Neželjenoj pošti (spamu) Vašeg maila. Provjerite.

    OdgovoriIzbriši
  3. I ja sam se registrirala i nisam dobila potvrdu. Može pomoć? :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Poslao sam upit Marketagent podršci za korisnike. Čim mi odgovore, javim vam se ovdje u komentarima.

    OdgovoriIzbriši